Kenapa Perlu Sertai ?

Kenapa Perlu Sertai ?
Jangan Tunggu Lagi. Datang Sendiri ke HQ kami di Jalan Ipoh Kuala Lumpur. Hubungi: 010-201 2001 Sebelum Datang.

Sunday, 17 July 2016

BISNES MESIN TOP-UP RELOAD DAN BAYAR BIL UTILITI
Zaman sekarang, bertutur, menonton, berbicara dan penggunaan tenaga asas perlukan kos. Apakata kos ini saya ubah jadi pendapatan untuk anda ? Setuju tak ?

Dari sudut ilmu perniagaan dan produk ianya adalah berkaitan dengan kos untuk berkomunikasi.
Apa yang saya maksudkan adalah bisnes TELCO atau ejaan panjangnya ialah industri telekomunikasi.

Bercakap tentang 'mesin top-up reload dan bayar bil utiliti persendirian', ia sebenarnya menawarkan sejenis teknologi online untuk memudahkan tugas bayar bil dan reload top-up tanpa keluar rumah.

Ia sejenis perisian online MyMi1 yang perlu didaftarkan dan dipasang pada handfon mudah alih anda sendiri (handfon pintar) untuk memudahkan urusniaga pembayaran bil dan reload pre-paid / post paid top-pup dimana saja bila-bila masa.
 
Dengan kata lain, mesin top-up reload dan pembayar bil utiliti adalah peranti yang menggunakan handfon anda sendiri ! Untuk membolehkan urusniaga tersebut dilakukan, anda perlu beli top-up kredit secara PUKAL dari MyMi1.


Beli secara PUKAL bermaksud anda membeli nilai kredit top-up pada harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran di 7-eleven, kedai top-up fizikal di tepi-tepi jalan atau kiosk top-up di pusat beli-belah.
MyMi1 pula akan memberikan rebate tambahan urusniaga sehingga antara 51% hingga 201% .


Bisnes Telco dan Pembayaran Bil secara online ini bertitik tolak dengan persoalan berikut:
"Berapakah bayaran RM bil utiliti dan reload top-up bulanan anda sekarang " ?.

https://www.youtube.com/watch?v=JPmMTEaW5fQ


Kenapa pula saya sanggup berjanji untuk TOLONG BAYARKAN SEPARUH dari bil utiliti dan reload top-up anda sebelum ini ? Bunyi macam kerja gila kan ? Jom lihat jadual perbandingan dibawah:

Pada keseluruhan, bisnes mesin top-up MyMi1 adalah sesuatu berkaitan PENYEDIAAN PERKHIDMATAN dan PENJIMATAN PERBELANJAAN yang hampir separuh terpaksa keluar dari poket anda.


BISNES MESIN TOP-UP RELOAD & BAYAR BIL MYMi1

Perniagaan utama MyMi1 adalah perniagaan prabayar dengan menyediakan perkhidmatan platform online dan sebagai penyedia perkhidmatan pembayaran bil utiliti kepada ahli. Perniagaan telekomunikasi hari ini menjana transaksi berbillion ringgit.

Membeli teknologi mesin reload ini adalah membeli sebuah teknologi pintar dengan aplikasi canggih on-line. Gambar di bawah ini menunjukkan bagaimana urusniaga  mesin reload top-up dan bayar bil dikendalikan dari handfon pintar anda. Tidak perlu menggunakan mesin terminal E-Pay yang mahal seperti di 7-Eleven atau di stesen minyak Petronas. Juga tidak perlu membelanjakan puluhan ribu ringgit untuk melabur modal bagi pembelian terminal E-Pay atau MOL.

Lihat pula bukti transaksi yang dilakukan oleh urusniaga mesin top-up.


 
https://www.youtube.com/watch?v=xM_aiIm9xnk


BUKTI Perniagaan Telco MyMi1 Ini Sah dan BUKAN SCAM ?.

Kalau bisnes Telco MyMi1 ini melanggar peraturan perniagaan di Malaysia, sudah tentu rangkaian TELCO di Malaysia dan luar negara tidak akan beri info pembayaran SMS selepas selesai Topup.

Andaikata ianya satu bentuk perniagaan penipuan / scam, sudah tentu pihak Astro & Postpaid tidak akan bagi info pembayaran melalui SMS selepas selesai setiap urusniaga pembayaran bil dibuat.

Kalau ianya sejenis perniagaan scam haram, LEMBAGA PELINDUNG & KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA (LPKPM) di bawah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri sudah tentu tidak akan meluluskan Permohonan Mymi1 sebagai Rakan Niaga.

Sekiranya ia adalah satu perniagaan yang penuh keraguan, SSM Tidak akan Meluluskan Permohonan lesen Mymi1

Kalau ianya sesuatu bisnes yang tak kena, Mymi1 tidak akan Membuka FRANCHISE Mi1 Station di Seluruh Negara

Kalau tak betul, Majlis Agama Indonesia tidak akan bekerjasama dengan Mymi1 dalam Projek Membina Menara Telekomunikasi berjumlah 3,400 buah Masjid di Jakarta lengkap beserta liputan meluas di siaran TV Indonesia lagi.

Anda semua tentu cukup bijak dan pintar dalam membuat penilaian. Anda nilaikan sendiri, muhassabah diri serta buat kajian dengan sendiri.. Berilah PELUANG kepada diri anda untuk TRANSFORMASI kehidupan anda kepada yg lebih baik bersama Mymi1.

"TIDAK SALAH UNTUK ADA RASA RAGU. TAPI SELIDIKILAH SENDIRI  & JANGAN JADIKAN IA PENGHALANG ANDA MAJU KE DEPAN KERANA KAMI DI PIHAK YANG BENAR. INSYAƁLLAH." - Mi1Kedai
http://e-aduan.kpdnkk.gov.my/eaduan/main.php?lang=2
 HAPUSKAN KERAGUAN ANDA DENGAN MENYEMAK PERNIAGAAN MYMi1 di KPDNKK. Sila klik banner di atas untuk HENTIKAN SEGALA RASA RAGU ANDA SEKARANG !

No comments:

Post a Comment