Kenapa Perlu Sertai ?

Kenapa Perlu Sertai ?
Jangan Tunggu Lagi. Datang Sendiri ke HQ kami di Jalan Ipoh Kuala Lumpur. Hubungi: 010-201 2001 Sebelum Datang.

Tuesday, 12 July 2016

TENTANG BISNES MyMi1


Ditubuhkan pada May 2015, perniagaan utama Mi1 Global Sdn Bhd lebih tertumpu dalam menguruskan produk Reload Top Up Credit untuk telefon bimbit dan pembayaran bil utiliti kepada penyedia perkhidmatan secara online. Pihak syarikat juga menjual produk Reload Top Up Credit kepada semua ahli berdaftar melalui rangkaian Merchant’s kami.

Ibu pejabat:
Mi1 TELCO SDN. BHD
B-7-8, Block B, 8th Floor Menara KIP, No.1 Jalan Sri Utara, Off Jalan Ipoh, 68100 Kuala Lumpur.
Telefon: Hotline 010-201 2001 (Ruzlan) /  03-6241 2023

Cawangan Indonesia
Mi ONE GLOBAL INDONESIA
Gedung Wisma Mitra Sunter, Tower B, Room 701, Jl. Yos Sudarso Kav 89. Boulevar Mitra Sunter. Jakarta Utara Indonesia
021-6530176


Cawangan Thailand
Mi GLOBAL THAILAND
 184/231 Forum Tower Building 33 FLOOR, Ratchadaphisek, Huai Khwang Sub-Dist, Bangkok 10310.
+6622452818


Ahli berdaftar juga boleh menggunakan Top Up Credit untuk menambah nilai kredit telefon bimbit dan membuat pembayaran bil utility secara online. Jumlah mata lain yang diproleh boleh digunakan untuk menebus produk di platform E-mall.


Rakan kongsi Perniagaan dan Persijilan.
  • Kami telah bekerjasama dengan Mi1 Telco Sdn Bhd (1162886-X) yang memberikan bantuan dan sokongan penuh kepada rangkaian pemasaran syarikat dan pangkalan data pelanggan kami.
  • Institutional Members of Consumer Association of Malaysia - (LPKPM) telah mengeluarkan pensijilan kepada rakan perniagaan kami pada 2 Disember 2015 di bawah Business Partner Program mereka.
https://www.youtube.com/watch?v=MhVAsTScrhQ
Adakah Perniagaan Telco Mi1 Ini Sah dan BUKAN SCAM ?.

Kalau bisnes Telco MyMi1 ini melanggar peraturan perniagaan di Malaysia, sudah tentu rangkaian TELCO di Malaysia dan luar negara tidak akan beri info pembayaran SMS selepas selesai Topup.

Andaikata ianya satu bentuk perniagaan penipuan / scam, sudah tentu pihak Astro & Postpaid tidak akan bagi info pembayaran melalui SMS selepas selesai setiap urusniaga pembayaran bil dibuat.

Kalau ianya sejenis perniagaan scam haram, LEMBAGA PELINDUNG & KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA (LPKPM) di bawah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri sudah tentu tidak akan meluluskan Permohonan Mymi1 sebagai Rakan Niaga.

Sekiranya ia adalah satu perniagaan yang penuh keraguan, SSM Tidak akan Meluluskan Permohonan lesen Mymi1

Kalau ianya sesuatu bisnes yang tak kena, Mymi1 tidak akan Membuka FRANCHISE Mi1 Station di Seluruh Negara.

Kalau tak betul, Majlis Agama Indonesia tidak akan bekerjasama dengan Mymi1 dalam Projek Membina Menara Telekomunikasi di SERIBU buah Masjid di Jakarta lengkap beserta liputan meluas di siaran TV Indonesia lagi.

Anda semua tentu cukup bijak dan pintar dalam membuat penilaian. Anda nilaikan sendiri, muhassabah diri serta buat kajian dengan sendiri.. Berilah PELUANG kepada diri anda untuk TRANSFORMASI kehidupan anda kepada yg lebih baik bersama Mymi1.

"TIDAK SALAH UNTUK ADA RASA RAGU. TAPI SELIDIKILAH SENDIRI  & JANGAN JADIKAN IA PENGHALANG ANDA MAJU KE DEPAN KERANA KAMI DI PIHAK YANG BENAR. INSYAƁLLAH." - Mi1Kedai
http://e-aduan.kpdnkk.gov.my/eaduan/main.php?lang=2
 HAPUSKAN KERAGUAN ANDA DENGAN MENYEMAK PERNIAGAAN MYMi1 di KPDNKK
Sila klik banner di atas untuk HENTIKAN SEGALA RASA RAGU ANDA SEKARANG !

" Ini Bukan Hanya Janji, Tapi Sudahpun Terbukti.."

No comments:

Post a Comment